Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

ΦΤΙΑΞΤΕ ΓΡΗΡΟΡΑ ΤΟ ΦΡΑΧΤΗ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΜΑΣ ΜΕΣΑ





O Έλληνας, ως σπάνιο και πολύτιμο είδος Ευρωπαίου, ιδιαίτερα αυτή την εποχή με τον
σημαντικότατο ρόλο του στη σωτηρία και λύτρωση των κεντροευρωπαϊκών τραπεζών, δικαιούται και πρέπει να προστατευτεί και να προφυλαχτεί από την οριστική εξαφάνιση-όσο τον χρειάζονται ακόμα βέβαια. Και πως προστατεύεις ένα όμορφο και σπάνιο είδος ζώου, όταν αυτό δεν μπορεί να προστατέψει τον εαυτό του-το αντίθετο μάλιστα, έχει την τάση να αυτοκαταστρέφεται και αυτομαστιγόνεται σαν γνήσιος μαζοχιστής, από την εξαφάνιση;
Μα φυσικά το βάζεις στον ζωολογικό κήπο. Του βάζεις και ένα φράχτη γύρω-γύρω, να μην μπορεί να το πλησιάσει κανένα άλλο άγριο ζώο και να του κάνει κακό, αλλά και για να μην την κοπανήσει. Ο βασικός ρόλος του ζωολογικού κήπου βέβαια δεν είναι η προστασία των ζώων, η φυλάκιση και ο βασανισμός απέχουν χιλιόμετρα από τη λογική της προστασίας, είναι η ψυχαγωγία και η διασκέδαση των πλούσιων. Περιφράζεις ένα άγριο ζώο, του στερείς κάθε δικαίωμα ελευθερίας και ελπίδας, του ρίχνεις ένα ξεροκόμματο ψωμί και με αυστηρή εκπαίδευση το βάζεις να κάνει κολπάκια για να ευχαριστηθούν τα αχόρταγα μάτια των παιδιών που ήρθαν να διδαχτούν πως υπάρχουν και άλλες μορφές ζωής, απλά όσες δεν τρώγονται, μας εξυπηρετούν κάπως αλλιώς.
Ναι, το ζώο είναι ο νεοέλληνας, ο ζωολογικός κήπος η Ελλάδα, τα άγρια ζώα οι "λαθρομετανάστες", οι πλούσιοι είναι οι τράπεζες της δύσης και τα αχόρταγα παιδιά οι δυτικοευρωπαίοι.
Πιστεύει κανείς ότι με την επικείμενη κατασκευή του περιβόητου φράχτη θα σταματήσει το μεταναστευτικό κύμα; Θα βρούνε άλλο τρόπο να περάσουν. Θα πνιγούν περισσότεροι, θα πεθάνουν περισσότεροι στις νάρκες, θα συλλάβουν περισσότερους, αλλά δεν θα σταματήσουν να έρχονται. Όχι όσο το ΝΑΤΟ, η Ε.Ε. και οι Η.Π.Α. τους ΚΛΈΒΟΥΝ τη γη, το μέλλον και τους πόρους για να επιβιώσουν. Για αυτούς τους ανθρώπους υπάρχουν δύο επιλογές. Ή μένουν εκεί και πεθαίνουν, ή ξεκινάνε μια οδύσσεια με την ελπίδα ότι κάποια μέρα θα ξαναδούν τον Ήλιο, αν όχι αυτοί, τουλάχιστον τα παιδιά τους. Εσύ στη θέση τους τι θα έκανες; Θα άφηνες τα παιδιά σου να πεθάνουν από κάποια ΝΑΤΟική βόμβα; Τη γυναίκα σου να βιαστεί από κάποια ομάδα ψυχανώμαλων Αμερικάνων στρατιωτών; Να πεθάνουν από την πείνα;  Και τι σε νοιάζει εσένα για τους πολέμους που έχουν εκεί; Τι φταις εσύ; Δικός σου πόλεμος είναι; Ναι! Δικός σου πόλεμος είναι! Εσύ τον ξεκίνησες,
περήφανε Ευρωπαίε, περήφανε Αμερικάνε! Εσύ, με τα δύο αμάξια, τις τηλεοράσεις, το πετρέλαιο,την παχυσαρκία τον ιερό πόλεμο κατά της τρομοκρατίας! Εσύ αχόρταγε. Με την υπερκατανάλωση σου.
Εσύ δημιουργείς γενοκτονίες, πολέμους και πρόσφυγες! Και έχουμε τα μούτρα και το θράσος να τους λέμε λαθρομετανάστες;;; Να φτιάχνουμε φράχτες και ναρκοπέδια για να σταματάνε ψυχές που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα;
Ποιος αλήτης Θεός μας έδωσε το δικαίωμα να διαχωρίζουμε τους ανθρώπους σε νόμιμους και παράνομους; Ποιος πούστης Θεός μας έδωσε το δικαίωμα να βάζουμε φράχτες στη γη για να εμποδίζουμε ανθρώπους να βαδίζουν πάνω σε αυτή;
Το ξέρω ότι στην Ελλάδα δεν χωράνε άλλοι, δεν αντέχουμε άλλους, γιατί και να θέλουμε να τους βοηθήσουμε, δεν έχουμε πλέον τους πόρους. Αλλά και αυτοί δεν θέλουν να κάτσουν στην Ελλάδα, και αυτοί πεινάνε στην χώρα μας. Θέλουν να πάνε στην Ευρώπη. Η Ευρώπη όμως τους στερεί αυτό το δικαίωμα! Καταπατώντας βασικά ανθρώπινα δικαιώματα, τους κλέβουν τα χαρτιά και τα στοιχεία, διαγράφοντας έτσι ακόμη και την ίδια τους την ύπαρξη.
Με τις συνθήκες Ζεγκεν και Δουβλίνο 2 φρόντισε μια και καλή να τους αφήσει παγιδευμένους στην Ελλάδα και φυσικά ΚΑΙ σε αυτό η ελληνική κυβέρνηση έσκυψε το κεφάλι και το υπέγραψε τότε με κλειστά μάτια, χωρίς να πει κουβέντα!
Πρέπει να το καταλάβετε αυτό! Δεν φταίνε αυτοί που είναι εδώ. Δεν έχουν άλλη επιλογή! Το δειλό κράτος μας τους κρατάει παγιδευμένους εδώ! Ο προφανής στόχος τους είναι να μας παραπλανήσουν, να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι μεγάλη ευθύνη για τα δεινά που τραβάμε φέρουν οι "λαθρομετανάστες". ΨΕΜΑΤΑ! Τη μόνη ευθύνη για την καταστροφή και την κατάντια μας την έχουν αυτοί. Αυτοί που μας κυβερνάνε τόσα χρόνια και που έχουν καταντήσει αυτή τη χώρα σε ένα απέραντο ΜΠΟΥΡΔΈΛΟ!

Τέλος, να ξέρετε κάτι, όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να πείσουν για το αντίθετο ή να το καλύψουν. Καθημερινά διαπράττονται εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας λίγα μόλις χιλιόμετρα από τα σπίτια μας. Στα σύγχρονα στρατόπεδα συγκέντρωσης, στα ονομαζόμενα "κέντρα κράτησης-υποδοχής". Φυλακισμένα παιδιά και γυναίκες, που δεν καταλαβαίνουν και δεν ξέρουν γιατί βρίσκονται φυλακισμένοι, καψόνια, έλλειψη σίτισης, ένδυσης, κατάλυσης, υγιεινής, αλλά και ξυλοδαρμοί και βιασμοί από τους ανθρωποφύλακες. Κανείς όμως δεν μιλάει για αυτό, όλοι αδιαφορούν. Κανείς δεν
καταλαβαίνει ότι χάνοντας την ανθρωπιά μας, χάνουμε και την ανθρώπινη μας υπόσταση, μεταμορφωνόμαστε σε τέρατα.
Γι'αυτό λέω: ΦΤΙΆΞΤΕ ΓΡΉΓΟΡΑ ΤΟ ΦΡΆΧΤΗ ΚΑΙ ΚΛΕΊΣΤΕ ΜΑΣ ΜΈΣΑ!



7 σχόλια:

  1. και τι προτεινεις ρε μεγαλε.να τους βαλουμε ολους μεσα?ο φραχτης σας πειραζει,τα ναρκοπεδια σας πειραζουν,οι συλληψεις σας πειραζουν.απο κατι τετοιους σαν κι εσς φτασαμε εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι εννοείς "τα ναρκοπέδια μας πειράζουν"; Εσύ τα εγκρίνεις; Αν είναι να φτιάξουμε και θάλαμους αερίων!
    Την πρόταση τη γράφω στο κείμενο μεγάλε! Κατάργηση της συνθήκης "Δουβλίνο 2". Ή έστω αναδιάρθρωση με τρόπο που να συμφέρει ΚΑΙ την Ελλάδα!
    Και να σου πω και ένα μυστικό, που προφανώς δεν το ξέρεις. Ως εδώ δεν φτάσαμε "από κάτι τέτοιους σαν και εμάς", αλλά από κάποιους που ψήφιζες εσύ τόσα χρόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φυσικα και τα εγκρινω.η παρανομη εισοδος σε μια χωρα ειναι παρανομη για οποιο λογο κι αν γινεται.κι αυτη η αθροα ελευση λαθρομεταναστων πρεπει να αντιμετωπιστει.οσο για το τι ψηφιζω δεν το ξερεις οπως δεν ξερω κι εγω για εσενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κατάλαβες τώρα γιατί η Ορεστιάς είναι helpless...? Το ίδιο helpless είναι και όλη η Ελλάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ά ρε Ελληνάρα τόσο μακριά φτάνει το μυαλό σου,ανυπομονώ να σε δώ σε λίγα χρόνια που θα πηδάς εσύ φράχτες-νάρκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ωπα ρε ευρωπαιε.ναι ειμαι Ελληναρας.και γι'αυτο το λογο δε θα εγκαταλειψω ποτε την Ελλαδα.αλλα και αυτοι που θα την εγκαταλειψουν(δικαιολογημενα)δε θα πηδηξουν κανενα φραχτη.θα πανε νομιμα οπως πηγεναν τοσα χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ελληνάρες και πατριώτες του καναπέ και του καφενείου γνώρισα πολλούς, αλλά οι αγώνες στους δρόμους, στις πλατείες και στις καταλήψεις κερδίζονται. Όχι να μας κράζετε επειδή προσπαθούμε να χαρίσουμε λίγη αξιοπρέπεια στους πρόσφυγες, γιατί δεν κάνουμε μόνο αυτό! Να σας δω πόσο πατριώτες είστε στις απεργιακές κινητοποιήσεις που έρχονται, με πρώτη αυτή στις 19 του μήνα! S.

    ΑπάντησηΔιαγραφή