Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

εν το μεταξύ στην Ορεστιάδα...

Αξιέπαινη η προσπάθεια και ομολογουμένως εντυπωσιακό το αποτέλεσμα του Α.Ο. Ορεστιάδας με το τουρνουά Beach Volley που έγινε στη πλατεία στις 9-11 Σεπτεμβρίου. Τέτοιες πρωτοβουλίες θέλουμε να βλέπουμε στην πόλη μας πιο συχνά! Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες! Πραγματικά μπράβο!
Άνοιξαν τα σχολεία. Καλή σχολική χρονιά να πω; Τζάμπα θα το πω, αφού φαίνεται ότι (και) φέτος η
χρονιά θα είναι ...δεν μπορώ να τη γράψω τη λέξη. Χωρίς βιβλία, χωρίς καθηγητές, χωρίς πετρέλαιο, χωρίς ελπίδα. Μια κοροϊδία, μια σάτιρα δίχως τελειωμό. Στα πανεπιστήμια πάλι... χάος. Αυτή η Διαμαντοπούλου πρέπει να τους μισεί πολύ τους Έλληνες. Το πανεπιστήμιο της Ορεστιάδας πάντως δεν τελεί υπό κατάληψη, σε σχέση με σχεδόν όλα τα υπόλοιπα πανεπιστήμια της Ελλάδας. Έτσι αποφάσισε η πλειοψηφία, δηλαδή η ΝΔΦΚ/ΔΑΠ  (δηλαδή οι πιστοί ακόλουθοι της ΝΔ...)
Αν και λίγο καθυστερημένα θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ το θεατρικό εργαστήρι Διόνυσος για την υπέροχη εβδομάδα του 12ου ερασιτεχνικού φεστιβάλ. Ήμουν κάθε βράδυ εκεί και εξεπλάγην από τον επαγγελματισμό κάποιων ερασιτεχνών (και κάποια "αγγούρια" παίρνουν εκατομμύρια για τις συμμετοχές τους σε κινηματογράφο και θέατρο). Ευχάριστη έκπληξη ήταν και η συμμετοχή του κόσμου αλλά και όλη η διοργάνωση γενικότερα (ευτυχώς που ήταν δουλεία του Διόνυσου και δεν ανακατεύτηκε η ΔΗΚΕΠΑΟ, βρισκόταν απλά στα γράμματα...)
Επιτέλους σταμάτησαν να ποτίζουν τους κεντρικούς δρόμους με νερό! Ακόμα λίγο ρίζες θα έβγαζαν!
Αυτά τα λίγα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου