Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Ξυλοδαρμός και ληστεία νέου στην Ορεστιάδα

Δυστυχώς η πρώτη είδηση που αναρτούμε μετά την επιστροφή μας είναι άσχημη. Και πρωτοφανής για τα δεδομένα της Ορεστιάδας.
Τετάρτη βράδυ προς Πέμπτη ξημέρωμα έγινε το περιστατικό. Ο Β.Π. έβγαλε λεφτά από την Γενική (ή την Εθνική, δεν κατάλαβα καλά) και επέστρεφε προς το σπίτι του, όταν δέχτηκε επίθεση από δύο νεαρά  άτομα στη Βασ.Κωσταντίνου (στους διπλούς) στο ύψος του 1ου δημοτικού, απέναντι στα ΚΑΠΗ. Ο ένας από τους δύο δράστες είναι πολύ γνωστό άτομο στους περισσότερους από εμάς, χάρη στον....διάσημο πατέρα του. Αφού τον τραυμάτισαν άσχημα, του άρπαξαν το τσαντάκι, του πήραν τα λεφτά και έκρυψαν το άδειο τσαντάκι σε ένα μεταλλικό κυτίο σε κολόνα της ΔΕΗ. Ο νέος έχασε τις αισθήσεις του και έμεινε πεσμένος στο δρόμο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, όπου τον βρήκαν και πλέον νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα της Αλεξανδρούπολης.   
Δεν γνωρίζουμε πώς έφτασαν οι αστυνομικοί στα ίχνη των δραστών, πέραν του ότι έλεγξαν τις όποιες  κάμερες ασφαλείας  υπάρχουν στον δρόμο της Βασ.Κωσταντίνου. Τα υπόλοιπα είναι απλά φήμες και δεν αξίζουν να αναφερθούν.
Όποιος γνωρίζει περισσότερα στοιχεία επί του θέματος ή θεωρεί πως διατυπώσαμε κάτι διαφορετικά από ότι έγινε, ας βοηθήσει με κάποιο e-mail ή κάποιο σχόλιο...

1 σχόλιο:

  1. Κρίμα να γίνονται τέτοια πράγματα σε αυτή την πόλη...Τέτοια είχαμε στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, μην τα επιτρέψουμε και εδώ...Περαστικά στο παλικάρι και, εδώ που φτάσαμε, προσοχή παντού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή