Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ (ΠΑΖΑΡΙ)

Καλημέρα σας
Οπως ξέρουμε κάθε Τρίτη έχουμε λαική αγορά!!NO PROBLEM!
Το μόνο που μου την δίνει είναι κάποιοι ‘’Schumacher’’ άνω των 60-65 έτων
που στην πλειοψηφία τους είναι από τα γύρω χωριά.


Ερχονται και νομίζουν ότι είναι στο χωριό τους και όχι απλός παρκάρουν όπως γουστάρουν,κάνουν επικίνδυνους λυγμούς ,το χειρότερο είναι όταν βγαίνουν από το αμάξι τους και ανοίγουν την πόρτα χωρίς καν να κοιτάζουν στον καθρέφτη αν έρχεται κανείς από πίσω τους(αυτοκίνητο,ποδήλατο) και αν τολμήσεις να τους κάνεις παρατηρήσει σου την ‘’λένε’’ κι’ολας!!
Εμας εδώ μας έχετε τρελάνει στο γράψιμο!Αυτούς γιατί δεν τους δίνεται καμία κλήση??Και για να έχουμε καλό ερώτημα δίνουν επανεξετάσεις(ισχύει για όλους τους >62έτων) για το δίπλωμα??Χμμμ....κάτι μου λέει πως όχι.Ελπίζω να κάνω λάθος!!
Υ.Γ.Αν δεν μπορείτε πάρτε το λεωφορείο όπως κάνουν οι ποιό πολλοί!
Merci!


 

4 σχόλια:

  1. Φώναξε την αστυνομία όπως έκανα τις προάλλες με έναν παππού που ήθελε να παρκάρει..Σταμάτησε στη μέση του δρόμου χωρίς φλας ή αλάρμ και είχε να παρκάρει και δεξιά και αριστερά του δρόμου. Αρχικά πήγε να παρκάρει δεξιά και μετά πάρκαρε τελικά αριστερά....χωρίς κανένα φλας. Εγώ ήμουν από πίσω ακριβώς, όπως κια πολλοί άλλοι πιο πίσω από εμένα. Φώναξα την Τροχαία και ζήτησα να του κάνουν έλεγχο γιατί τον έκοψα πάνω από 65. Φυσικά δεν είχε αναθεωρήσει το δίπλωμα του...Του έκοψαν επι τοπου κλήση. ΕΠΕΙΔΗ μέχρι τώρα οι πολύ συμπαθέστατοι κατά τα άλλα υπερήλικες οδηγοί έχουν προκαλέσει θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με αυτόν τον τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητοί φίλοι εγώ θα έλεγα ότι το σημείο που είναι η λαϊκή είναι λάθος. Και αυτό γιατί από όπιο στενό και να πας να κατέβεις πέφτεις πάνω στη λαϊκή. Θα μπορούσε κατά την γνώμη μου να είναι πολλά στενά πιο πάνω και να γίνεται χωρίς πρόβλημα η διέλευση των αυτοκινήτων. Φυσικά είναι ένα μεγάλο πρόβλημα και αυτό που λέτε με τους ηλικιωμένους.

    Κωνσταντίνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στενά δεν υπάρχουν στην πόλη λόγω της δόμησης της σε απόλυτα τετράγωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Stena eiparxoun agapite-ti file-li.An poume oti i laiki ginetai sto telefteo as poume steno anevenontas apo tin platia kai sto telos tis nisidas(paradeigma e)nomizo oti eleftherononte oi ipolipoi dromoi.Liseis iparxoun arkoi na doume me matia anoikta.Se pola yparxoun liseis(meta na min paraponiomaste emeis i idioi.An einai na ginetai sto sigekrimeno simeio gia na min perpatoume tote ok.

    ΑπάντησηΔιαγραφή